juf Conny (Groep 1/2A)
Mijn naam is Conny Kansen, ik ben leerkracht van de onderbouw. Mijn specialisatie is het jonge kind. Na bijna 40 dienstjaren (in verschillende groepen) ben ik nog steeds een juf die met passie voor de kleuters staat. Een kleuter is spontaan en geen dag is hetzelfde. Ze hebben humor, zijn leergierig, hebben een rijke fantasie en ze zijn eerlijk en direct. Het onderwijs is een geweldige uitdaging , waar je elk kind waardeert. Mijn motto: 'Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen!'

 

juf Marion (groep 1/2A en 1/2B)
Hallo, mijn naam is Marion van de Vijver. Ik ben woonachtig in Meppel en kom elke dag met mijn bakfiets naar school. Na het werken op Schiphol was het tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij ik heb gekozen voor het onderwijs. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling is voor mij het mooiste dat er is. Dit doe ik al een aantal jaren bij de onderbouw met veel plezier. 

juf Heidi (Groep 1/2B)
Ik ben sinds 2020 werkzaam op het Avontuur. Daarvoor werkte ik vijf jaar in het voortgezet speciaal onderwijs. Daar heb ik mij ook gespecialiseerd in Gedrag. Eerder heb ik op verschillende scholen binnen Promes gewerkt in bijna alle groepen. De afgelopen twee jaar stond ik in groep 7/8. Het komende schooljaar sta ik samen met Juf Marion voor groep 1/ 2 B. Ik ben dan van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Juf Marion werkt op maandag in groep 1/ 2 B.  
Ik vind een goed contact met ouders erg belangrijk en daarom vind ik het fijn om ouders regelmatig te spreken over hun kind. Kom dan ook gerust even voor een praatje op het schoolplein of in de groep na schooltijd. Voor vragen ben ik dan ook altijd bereikbaar. Ik hou ervan om veel te zingen en te bewegen met kleuters. Ze zullen het komende jaar dus vaak met nieuwe liedjes thuiskomen. 

 

Juf Yke (onderwijsassistent groep 1/2A en 1/2B)
Mijn naam is Yke Stok. Ik werk sinds 2023 met veel plezier als onderwijsassistent bij Het Avontuur.  Ik ben werkzaam in de onderbouw, hier ligt ook mijn hart.  Ik ga graag individueel of met groepjes kinderen aan de slag voor extra instructie of juist voor extra uitdaging. De klas overnemen als de leerkracht even iets anders heeft is ook voor mij weggelegd! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan ontwikkelen op zijn eigen manier.  

 

Juf Monique (groep 3/4)
Hallo, ik ben Monique. Samen met mijn man en dochters woon ik in de wijk de Oosterboer.  Mijn dochters zijn de basisschool al lang ontgroeid en gaan naar de middelbare school.  Ik ben al ruim 20 jaar bij onze school aan het werk en het verveelt nog lang niet. Onze school blijft zich maar ontwikkelen en daar leer ik ontzettend van.  Ook is het leuk om alle oud-leerlingen te zien opgroeien tot middelbare scholieren.  Ik heb al voor alle groepen gestaan, maar mijn voorkeur gaat uit naar de middenbouw.  Ik vind het geweldig om te zien dat de kinderen daar zich zo snel ontwikkelen dat ze er soms zelf versteld van staan. Heerlijk!
Ook van het fantasie- en spelelement bij deze kinderen kan ik erg genieten. Voor onze school ben ik de hoofd-BHV-er. Een belangrijke taak! Dus mocht u mij een keer zien met helm en vestje aan, dan zijn we waarschijnlijk een ontruimingsoefening aan het houden.  Verder ben ik anti-pestcoördninator. 

Juf Christa (groep 3/4)
Ik ben Christa Knol en werk al 7 jaar met veel plezier op KC het Avontuur. Al een aantal jaren sta ik in de middenbouw en ook dit schooljaar zal ik in groep 3/4 lesgeven. Het leren lezen, reken en schrijven staat centraal in groep 3, maar is zeker in groep 4 net zo belangrijk. Daarnaast blijft er gelukkig ook nog genoeg tijd over om te werken aan projecten, creatief bezig te zijn of een keer een spelletje te spelen. 
Samen met mijn partner Robert, twee kinderen en twee poezen woon ik Noordwolde. In mijn vrije vind ik het leuk om te lezen, te werken in de tuin of een keer lekker uit eten te gaan. In de vakanties maken we graag een reis met onze camper. 

Juf Suzanne (groep 4/5)
Mijn naam is Suzanne Booij. Ik ben 34 jaar oud. Ik woon samen met mijn gezin en onze hond in Vledder. Naast juf, mag ik ook mama zijn van drie meiden (5 jaar, 3 en 2 jaar). Ik ben juf geworden, omdat geen dag hetzelfde is. Kinderen bekijken en ervaren de wereld om hun heen op hun eigen manier en verwonderen zich regelmatig om dingen die voor ons 'normaal' zijn geworden. Ik vind het mooi om een onderdeel uit te kunnen maken van die verwondering. Samen de wereld verkennen en nieuwe dingen leren.  En dit alles vanuit vertrouwen. Ik vind het belangrijk dat kinderen niet alleen mij als leerkracht kunnen vertrouwen, maar ook hun klasgenoten en vooral ook op zichzelf durven te vertrouwen. Zelfvertrouwen vind ik heel belangrijk: 'Ik kan het en ik doe dingen goed en wat ik nog niet kan, mag ik nog leren...'

 

Juf Annerieke (groep 4/5, groep 6/7, groep 7/8)
Mijn naam is Annerieke Debbenhof-Vos. Al twintig jaar ben ik als juf Annerieke op deze school te vinden, dit jaar voor de groepen 4/5, 6/7 en 7/8. Behalve bhv’er, ben ik schoolcontactpersoon en lid van het Kiva-team. Het allerbelangrijkste vind ik dat de kinderen zich welkom voelen en dat ze goed met elkaar omgaan. Voor de pabo heb ik een opleiding journalistiek afgerond. Veel kinderen zullen zich mij dan ook herinneren als de juf van schrijven, taal en lezen (en zingen). Met mijn man Johan woon ik in IJhorst. We kennen elkaar van de school voor journalistiek. U kunt vast raden wat het beroep van onze zoon is…

Meester Niels(onderwijsassistent groep 3/4, 4/5, 6/7 en 7/8)
Ik ben Niels van Kampen, ik ben 24 jaar en woonachtig in Meppel. Vanaf jonge leeftijd zat ik op voetbal. Later gaf ik zelf ook voetbaltraining aan kinderen. Dit vond ik zo leuk dat ik voor de opleiding onderwijsassistent heb gekozen. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze te begeleiden. Na het behalen van mijn diploma  als onderwijsassistent, kon ik direct aan de slag bij KC het Avontuur. 
Ik werk inmiddels 5 jaar op KC het Avontuur. Ik vind het een prettige school met veel uitdagingen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig op school voelen, zich goed kunnen ontwikkelen en met plezier naar school gaan. 

Meester Erik (groep 6/7)
Mijn naam is Erik Koppers. Ik woon in Hasselt met mijn vrouw en 2 kinderen. Mijn hobby's zijn voetballen, tennissen en hardlopen. Wij gaan graag varen in Giethoorn, want daar ben ik geboren. Ik werk in het onderwijs, omdat ik het fantastisch vind om met kinderen te werken en samen met de kinderen mooie dingen te bereiken. Ik wil de kinderen een goede basis meegeven voor de rest van hun leven. Dit gaat om rekenen, taal en kennis van de wereld, maar zeker ook over hoe je in de wereld staat, normen en waarden en wie jij bent. Iedereen mag er zijn!

Juf Marit (groep 7/8)
Hallo, ik ben Marit Mos, woon in Meppel en ben moeder van twee, inmiddels volwassen, kinderen. Ik werk al meer dan 25 jaar in het onderwijs. Een aantal jaren in groep 1/2, maar toch voornamelijk in de bovenbouw.  Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 7/8.  Ik vind het ontzettend leuk om les te geven aan de kinderen in deze leeftijdsgroep vanwege de interactie, de zelfstandigheid van de kinderen, de humor en creativiteit die ze met zich meebrengen. En ik begeleid de kinderen graag tijdens deze overgangsfase naar het voortgezet onderwijs.Eén van de rollen die ik binnen de school vervul, is die van leescoördinator. Ik ben zelf dol op lezen en vind het belangrijk dat kinderen ook de liefde voor lezen ontwikkelen. Lezen opent de deuren naar een wereld vol avontuur, verbeelding en kennis.  

Juf Marianne (kwaliteitscoördinator)
Mijn naam is Marianne en ik ben kwaliteitscoördinator (KC’er) bij Kindcentrum het Avontuur. Ik woon samen mijn man en twee kinderen in Nijeveen. In mijn functie als KC’er werk ik samen met mijn collega’s aan onderwijsverbeteringen, kom ik in alle groepen en analyseer en rapporteer ik over ontwikkelingen m.b.t. zorg en leerresultaten. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne schooltijd voor jullie kinderen. Leren, groeien en ontwikkelen doen we samen bij het Avontuur. Mijn deur staat altijd open en dit schooljaar ben ik aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.  

Meester Gert (directeur)
Mijn naam is Gert Katerberg. Ik woon in Deventer met mijn vrouw en twee jongste kinderen. In mijn vrije tijd lees ik veel en ga ik graag naar concerten. Ik hou van koken en van eten. Ik probeer dagelijks een uur te wandelen. Ik ben directeur van de school. Ik hou ervan om na te denken over goed onderwijs en om samen met een team leerkrachten dat goede onderwijs vorm te geven. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen op school veel leren:
Leren lezen, schrijven, rekenen
- Leren van en voor de wereld
Leren samenleven. 
Daarbij is de school voor mij niet alleen leren voor later. Ook nu moet het voor kinderen al een plek zijn, waar het goed, fijn en veilig is. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

 

Meester Michiel (gymdocent)
Hai, mijn naam is Michiel. Ik ben al meer dan 20 jaar getrouwd en heb 2 schatten van kinderen. Ik mag 2x per week aan alle groepen de lessen "bewegingsonderwijs en sport" verzorgen en doe dat al heel lang met heel veel plezier. 
Sport is uiteraard mijn passie. Ik geloof dat bewegen voor iedereen kan bijdragen aan een goed, gezond en gelukkig leven. Veel verschillende dingen doen, jezelf uitdagen en je grenzen opzoeken, veel buitenspelen, ontspannen door inspannen en vooral samen sporten: daar groeien kinderen van! Het geeft zelfvertrouwen, een positieve eigenwaarde en vooral veel plezier. Mijn lijfspreuk: "een dag niet gesport is een dag niet geleefd!"

Meester Ewoud (conciërge)